GRIEKS HOEKJE VLISSINGEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1613 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grieks Hoekje Vlissingen. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 20:44 Griekse salades schotel groot ( Chorlatikisalata) en stiphado heerlijk, genoeg voor twee personen.
14 nov 2022 om 10:13 Eten was koud bij aankomst en was erg zout. Mousaka was niet gaar.
10 nov 2022 om 19:17 voor die prijs echt weinig. En als mix van koude voorgerechten voor 10 euro p.p. krijg je 4 bolletjes salade.. pita broodje wat er bij zat helemaal slap.. Niet voor herhaling vatbaar..
5 nov 2022 om 19:20 Gyros+kipfilet waren te droog om door te slikken. Bij het mededelen zou dit volgens deze pannekoek onmogelijk droog kunnen zijn en was er geen tegemoetkoming mogelijk. Bij het terugbrengen en het zelf laten proeven kon hij nog niet toegeven. Goor!
3 nov 2022 om 8:21 Bijna 2 uur moeten wachten...Gyros was op noodgedwongen voorgestelde Souvlaki schotel genomen na een telefoontje een uur na bestelling. Als de Gyros naw is wil ik dat tijdens bestellen zien of horen...zodat ik dan n keus kan maken..Niet goed !
28 okt 2022 om 22:40 Weinig smaak, niet wat we verwachtten van gyros. Duurde lang voor het bezorgd werd
7 okt 2022 om 20:33 Zitten al 2 uur te wachten vraag om beoordeling eerder dan het eten bezorgd is!!!!!
5 okt 2022 om 19:54 41 euro betaald voor koud en verbrand vlees..dit was duidelijk de laatste keer
3 okt 2022 om 7:52 Helaas dit keer niet tevreden. Mixed grill met droog vlees, de gebakken feta was gummy en raar van textuur, en zelfs de toetjes (baklava en vergelijkbare gebakjes), waren niet top. De moussaka was wel lekker, en het was bezorgd op de gekozen tijd.
27 sep 2022 om 9:08 Na 2 uur wachten kwam eindelijk mn bestelling!! 18.20 besteld. 20.30 kwam t pas.
26 sep 2022 om 20:30 2,5 uur moeten wachten. Toch maar even gebeld. En toen nog 30 min moeten wachten. 18:00 besteld 20:30 konden we eten. En het was nog lauw ook, friet was koud. Erg jammer dit!
25 sep 2022 om 21:58 Eten heerlijk. Alleen frietjes waren niet lekker meer door vocht.